Affiliates

Hoe werkt het?

STAP 1: REGISTREER

Je kunt direct inloggen en jouw persoonlijke referral-link vinden.

STAP 2: DEEL

Je kunt jouw persoonlijke link delen op bijv. blogs of social media.

STAP 3: VERDIEN

Voor elke aankoop via jouw link ontvang je automatisch 25% commissie.

Veelgestelde vragen

Eenmaal ingelogd op jouw account kun je op het knopje 'links' klikken. Daar vind je jouw persoonlijke referral-link en kun je eventueel ook nog extra links aanmaken met de generator om te verwijzen naar specifieke pagina's. Deze links zijn gebonden aan jouw account. Dit betekent dat iedere keer dat iemand via de link een aankoop doet op de website, jij hiervan automatisch een commissie ontvangt. Deze commissie kun je sparen op jouw account om vervolgens uitbetaald te krijgen.

Er zijn verschillende manieren waarop je potentiële klanten kunt benaderen. Hier wat voorbeelden:

  • Je kunt ondernemers uit jouw omgeving persoonlijk benaderen en ze verwijzen naar de website d.m.v. jouw link.
  • Je kunt referral-links gebruiken op jouw blog in relevante artikelen.
  • Je kunt jouw kijkers op Youtube verwijzen naar de referral-link in de beschrijving van de video.
  • Je kunt een social media-post plaatsen die gericht is op ondernemers en de link erin verwerken.

Houd er wel altijd rekening mee dat je mensen niet misleid en op een eerlijke manier handelt.

Je kunt uitbetaald krijgen op twee manieren: via bankoverschrijving of PayPal. Indien je kiest voor bankoverschrijving (manuele transfer) dien je een rekeningnummer toe te voegen aan jouw account. Dit kan tijdens de registratie of later via jouw accountinstellingen. Indien je kiest voor PayPal dien je jouw PayPal-mailadres op te geven in jouw accountinstellingen. Je kunt dit controleren door te klikken op het kopje 'profiel bewerken' en onderin te kijken bij 'betaalmethode'.

Indien alle gegevens compleet zijn in jouw account en je een voorkeur voor uitbetaling hebt gekozen, hoef je verder niets te doen. Elke 1e van de maand worden de affiliates die hun drempel hebben behaald automatisch uitbetaald. Het kan enkele dagen duren voordat het bedrag daadwerkelijk op je rekening staat.

Elke 1e van de maand worden de uitbetalingen gedaan. Het kan enkele dagen duren voordat het bedrag daadwerkelijk wordt ontvangen. Om uitbetaald te krijgen dien je een drempel behaald te hebben van in totaal €20,- aan commissie. De uitbetalingen worden automatisch geregeld, dus je hoeft verder niets aan te vragen. Houd er alleen wel rekening mee dat jouw profielgegevens kloppen en dat er een uitbetaalmethode is geselecteerd in jouw accountinstellingen.

Indien je de drempel niet hebt behaald blijft jouw commissie gewoon op jouw account staan en kun je doorsparen totdat je het wel bereikt. Jouw gespaarde commissie is niet gebonden aan een tijdslimiet.

Uitbetalingen worden alleen geweigerd indien de affiliate in strijd met onze gedragsgregels handelt, die zijn opgenomen in de algemene voorwaarden.

Je kunt je account laten verwijderen door dit via het contactformulier aan te vragen. Binnen korte tijd zal je account worden verwijderd samen met al jouw gegevens. Houd er echter wel rekening mee dat de eventuele saldo die nog op jouw account staat ook zal verdwijnen.