Stageovereenkomst

19,99 (excl. BTW)

Wanneer je een stagiair inschakelt voor jouw bedrijf, is het belangrijk dat zowel jijzelf als de stagiair weet welke afspraken er onderling zijn gemaakt. Hiervoor is het aan te raden om gebruik te maken van een stageovereenkomst.

Direct downloadbaar

 

Stel hier gemakkelijk jouw stageovereenkomst op


Sluit je regelmatig stageovereenkomsten? Vraag dan een workflow aan.

Beschrijving

Inhoud van de stageovereenkomst

Geregeld in dit document:

✅ Eigen gegevens
✅ Gegevens van de stagiair
✅ Duur van de stage
✅ Functie van de stagiair
✅ Locatie van de stage
✅ Stagevergoeding (eventueel)
✅ Begeleiding en begeleider
✅ Geheimhoudingsverklaring
✅ Ondertekening door partijen


Wat is een stageovereenkomst?

Wanneer je een stagiair aanneemt, is het vanaf het begin belangrijk dat zowel de stagiair als de stagegever weet welke afspraken gelden en wat de taken zijn van de stagiair. Dit kun je allemaal vastleggen in een stageovereenkomst. Ook staat daar eventueel in vastgelegd of de stagiair wel of geen vergoeding zal ontvangen voor de werkzaamheden, en dat de stagiair een bepaalde tijd krijgt toegewezen om te werken aan studieopdrachten, zoals bijvoorbeeld het uitwerken van een stageverslag.

De stageovereenkomst die Nobleton aanbiedt bevat de essentiële afspraken die kunnen worden verwacht van een stageovereenkomst, weergegeven op een overzichtelijke en begrijpelijke manier. Onderwerpen die zijn geregeld in dit document zijn, onder andere: hoe lang de stage zal duren, wat de functie van de stagiair zal zijn en welke taken hieronder vallen, een geheimhoudingsverklaring voor de stagiair en een aantal andere zaken.