Verhaal

Over ons

In verschillende fases van het ondernemen loop je tegen juridische zaken aan, en moet het een en ander op papier komen te staan. Hiervoor heb je voortaan niet altijd een advocaat meer nodig. Dankzij Nobleton kunnen ondernemers namelijk zelf hun contracten opstellen – ook zonder juridische kennis.

Bij Nobleton geloven we in duidelijkheid. Ondernemers willen contracten gebruiken die begrijpelijk en overzichtelijk zijn, en dat begrijpen wij. Als ondernemer wil je weten wat er in jouw eigen contracten staat, en wil je niet voor verrassingen komen te staan. Nobleton maakt gebruik van contractmodellen die duidelijke taal bevatten en een logische structuur aanhouden. Op deze manier zorg je als ondernemer tevens voor transparantie tegenover de klant of een andere wederpartij, en bouw je stabiele relaties op.

Om deze redenen hanteert Nobleton de slogan ‘vereenvoudig het gecompliceerde‘.

Nobleton is ontstaan uit een samenwerking tussen de ondernemende en de juridische wereld. Zo is het beste uit beide werelden samengebracht op één plaats. Wij luisteren naar de behoeftes van ondernemers en breiden ons aanbod voortdurend uit op basis van de vraag vanuit de praktijk. Want de praktijk is uiteindelijk waar het allemaal om draait.

Nobel zakendoen

Bij Nobleton stellen we klanttevredenheid en gebruiksgemak voorop. Daarom hanteren wij de volgende principes:

1. Eenvoudig

Dankzij Nobleton hoef jij je geen zorgen te maken over juridische zaken. In enkele klikken kun je professionele, overzichtelijke contracten opstellen, die aansluiten bij jouw type bedrijf.

2. Transparant

Er is altijd een voorbeeldmodus beschikbaar, waardoor je weet wat je kunt verwachten en niet voor verrassingen komt te staan.

3. Actueel

Onze contracten worden regelmatig bijgewerkt en zijn up-to-date conform de laatste wetgevingswijzigingen.

4. Direct downloadbaar

Zodra je een bestelling hebt afgerond, ontvang je jouw document direct in de mail.

5. Geen account nodig

Wij begrijpen dat je niet voor iedere website een aparte account wil aanmaken. Daarom kunnen onze contracten worden besteld zonder account.

De oprichting

Nobleton is opgericht door Safak Ciftci. Safak merkte door nauw samen te werken met startende ondernemers, dat mkb’ers vaak afknappen op onoverzichtelijke contracten met langdradige bepalingen. En al helemaal wanneer ze een overvloed aan juridisch jargon bevatten.

Zo besloot hij de ondernemers uit zijn omgeving te helpen bij het opstellen van duidelijke contracten die zowel de ondernemer zelf als de klant direct begrijpen – maar tegelijkertijd rekening houdend met juridische correctheid. Door de oplopende vraag naar dit soort contracten kwam hij op het idee om een systeem te ontwikkelen waarmee ondernemers deze contracten op eenvoudige wijze zelf kunnen opstellen, zonder tussenkomst van een jurist of advocaat.